Košarica 0

GULIVER LOYALTY PROGRAM

Dobro došli u Guliver Design 1980 loyalty program

Svim našim novim članovima želimo dobrodošlicu u Guliver loyalty program u kojem smo za vas i vašu vjernost pripremili posebne pogodnosti koje možete ostvariti učlanjenjem i sudjelovanjem u našem loyalty programu.

Sve detalje, pravila i upute našeg loyalty programa možete pročitati u Pravilniku.

Guliver loyalty karticu trenutno možete koristiti ISKLJUČIVO prilikom kupovine u Guliver trgovinama, a USKORO će se moći koristiti i prilikom kupovine u Guliver internet trgovini o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Zahvaljujemo na vašem članstvu i želimo vam ugodnu kupovinu!

GULIVER LOYALTY PRAVILNIK

Guliver Design 1980 d.o.o, Solin, Zoranićeva 16, OIB 92999089719 izdavatelj je i vlasnik Guliver loyalty kartice koja ostaje u njegovu vlasništvu.

Korisnikom Guliver loyalty kartice može postati svaka fizička osoba  koja je dala svoju izričitu suglasnost i privolu za izdavanje kartice urednim ispunjavanjem Pristupnice. Ispunjavanje Pristupnice moguće je na dva načina:

 1. Tiskanom Pristupnicom potpisanom vlastoručnim potpisom, a  koja je dostupna je na svim Guliver prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.
 2. Online Pristupnicom na web stranici www.guliver.hr uz prihvaćanje Općih uvjeta Guliver loyalty kartice (NAPOMENAonline pristupnica biti će u funkciji USKORO)

Guliver loyalty karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

Guliver loyalty kartica izdaje se besplatno.

Guliver loyalty kartica vrijedi isključivo na području Republike Hrvatske.

Za ostvarivanje prava na izdavanje Guliver loyalty kartice nije potrebna prethodna kupovina. Guliver loyalty kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo osoba na čije ime glasi.

Korisniku će biti dodijeljena Guliver loyalty kartica s jedinstvenim brojem i bar kodom.

Guliver loyalty kartica je važeća od trenutka preuzimanja i može se koristiti na svim Guliver prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj i u Guliver internet trgovini, www.guliver.hr (NAPOMENA: u Guliver internet trgovini kartica će se moći koristiti USKORO).

Pravila i pogodnosti korištenja Guliver loyalty kartice:

 • Prilikom prvog korištenja Guliver loyalty kartice, korisniku će biti dodijeljeno 20% popusta na novu kolekciju, koje može iskoristiti prilikom kupovine na Guliver prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj i u Guliver internet trgovini www.guliver.hr
 • 20% popusta odnosi se isključivo na kupovinu proizvoda iz nove kolekcije, te ga nije moguće ostvariti prilikom kupovine artikala koji su na sezonskim sniženjima ili akcijama.
 • U tijeku sezonskih sniženja, korisnik može aktivirati i preuzeti Guliver loyalty karticu, ali ne može ostvariti 20% popusta na već prethodno snižene cijene artikala.
 • Korisnik Guliver loyalty kartice kupovinom na Guliver prodajnim mjestima i u Guliver internet trgovini sakuplja bodove po modelu 1 kuna = 1 bod. Ovaj model vrijedi za sve vrste plaćanja.
 • Svi bodovi ostvareni prilikom kupovine na Guliver prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj ili u Guliver internet trgovini www.guliver.hr zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje vrijedi godinu dana od trenutka kupovine po pojedinačnom računu korištenjem Guliver loyalty kartice.
 • Sakupljeni bodovi iz pojedine kupovine vrijede godinu dana od datuma te kupovine i ukoliko se ne iskoriste u navedenom vremenskom razdoblju automatski se brišu. Noviji bodovi i dalje ostaju dok i oni ne prođu obračunsko razdoblje u trajanju od godine dana od obavljene kupovine.
 • Potrošnja i bodovi se bilježe predočenjem Guliver loyalty kartice na blagajni Guliver prodajnog mjesta u Republici Hrvatskoj ili upisivanjem bar koda prilikom kupovine u Guliver internet trgovini.
 • Korisnik koji u obračunskom razdobolju od godine dana od trenutka obavljene kupovine po pojedinačnom računu, na Gulivery loyalty kartici ostvari potrošnju od minimalno 2.000,00 kuna, tj. sakupi minimalno 2.000 bodova kupovinom bilo kojeg artikla na Guliver prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj i Guliver internet trgovini, prilikom prve sljedeće kupovine može iskoristiti jednokratnih 50% popusta na kupnju jednog artikla isključivo iz nove Guliver kolekcije.
 • 50% popusta odnosi se isključivo na kupovinu proizvoda iz nove kolekcije te ga nije moguće ostvariti prilikom kupovine artikala na sezonskim sniženjima ili akcijama.
 • Nakon što korisnik Guliver loyalty kartice iskoristi 50% popusta na kupnju jednog artikla iz nove Guliver kolekcije, sakupljeni iznos od 2.000 bodova se briše. Sve preostale vrijednosti iznad 2.000,00 kuna ili 2.000 bodova koje su sakupljene ostaju korisniku na Guliver loyalty kartici te se koriste za sakupljanje u sljedećem obračunskom razdoblju.
 • Prilikom korištenja jednokratnog popusta od 50% za potrošenih 2.000,00 kuna, tj. sakupljenih 2.000 bodova od dana izdavanja računa, korisnik Guliver loyalty kartice ne može koristiti druge pogodnosti iz Guliver loyalty programa.

 

Nositelj kartice dužan je u pisanom obliku prijaviti svaku promjenu osobnih podataka na adresu izdavatelja i vlasnike kartice, Guliver Design 1980. d.o.o., Zoranićeva 16, 21210 Solin, ili putem e-mail adrese na: [email protected]

Korisnik Guliver loyalty programa može se iščlaniti iz programa putem e-mail adrese: [email protected] Prilikom iščlanjenja iz Guliver loyalty programa prestaju vrijediti sve pogodnosti korisnika Guliver loyalty kartice.

Gubitak članske iskaznice potrebno je prijaviti na e-mail adresu: [email protected] ili 00385/21/206 900.

Članu će se zatim dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Ukoliko korisnik ne prijavi gubitak kartice, vlasnik i izdavatelj iste, Guliver Design 1980 d.o.o., ne preuzima odgovornost za eventualne neugodnosti i malverzacije.

Broj bodova korisnik Guliver loyalty kartice može provjeriti na svakom Guliver prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj. Guliver Design 1980. d.o.o. zadržava pravo, uz prethodnu obavijest korisnika kartice putem web stranice www.guliver.hr, izmijeniti Opće uvjete. Guliver Design 1980 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče loyalty karticu iz opticaja ako smatra da je potrebno uvesti nove uvjete ili u potpunosti ukinuti elemente loyalty programa. Guliver Design 1980 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku poništi članstvo korisniku koji je prekršio navedene uvjete i pravila.

Potpisom pristupnice podnositelj zahtjeva postaje članom Guliver programa vjernosti čime bezuvjetno prihvaća sve uvjete i pravila korištenja te je suglasan da će primati Guliver promotivne i informativne materijale. Korisnik potpisom pristupnice daje suglasnost za primanje svih bitnih informacija o izmjenama Guliver programa vjernosti putem mail adrese ili sms poruke na kontakte navedene u pristupnici. Guliver Design 1980 d.o.o. se obvezuje da će osobne podatke iz popunjenih pristupnica koristiti isključivo za vlastite promotivne potrebe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda) te za informiranje korisnika o različitim pogodnostima unutar Guliver maloprodajne mreže i na internet trgovini i to samo onim korisnicima koji su naveli da žele primati takve informacije.

Sve informacije vezane uz Guliver loyalty program, pristupnice, pravilnik, upute te kako ostvariti dodatne bodove nalaze se na službenoj internet stranici www.guliver.hr/loyalty/.