Cart 0

Politika privatnosti/Privacy policy

Uvod

Guliver moda d.o.o cijeni vaš interes i posjet ovoj web stranici. Vaša je privatnost važna za nas i želimo da se osjećate ugodno posjećivati našu stranicu. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa. Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našoj web stranici obrađuju se u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice prikazuju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na pravilima o zaštiti podataka koja se primjenjuju na Guliver moda d.o.o. u RH.

Guliver moda d.o.o. web stranica može sadržavati veze na druge web stranice koje nisu obuhvaćene ovim izjavom o privatnosti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite našu web stranicu, naši web poslužitelji pohranjuju kao standardne pojedinosti preglednika i operacijskog sustava, web stranice s koje posjećujete našu web stranicu, stranice koje posjećujete na našoj web stranici, datum vašeg posjeta i, iz sigurnosnih razloga, npr. identificirati napade na našu web stranicu, IP adresu koju vam dodjeljuje vaš davatelj internetskih usluga; ova IP adresa se pohranjuje sedam dana. Uz izuzetak IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo ako odlučite poslati nam ih, npr. tijekom registracije, u anketi, u natječaju ili  kontakt formi.

Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) obrada je definirana kao svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

Korištenje i donošenje osobnih podataka i ograničenje korištenja u određenim okolnostima

Guliver moda d.o.o upotrebljava vaše osobne podatke samo u mjeri potrebnoj za tehničku administraciju web stranice, za upravljanje kupcima i za marketing.  Za opoziv suglasnosti od primanja promotivnih materketinških poruka molimo da se odjavite sa uslge primanja newslettera te molimo da nas kontaktirate na [email protected]

Osobni podaci se prenose državnim organizacijama i tijelima samo u okviru obveznih nacionalnih odredbi zakona.

Izbor

Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (npr. da Vas obavijestimo o sniženju cijena putem newslettera na koji ste se prijavili). Ukoliko Vas kontaktiramo putem emaila jasno ćemo naznačiti na koji način možete otkazati daljnje obavijesti putem emaila s naše strane.

Newsletteri

Naša web stranica može se koristiti za pretplatu na  newslettere. Podaci koje ste dobili tijekom registracije newslettera koristit će se samo u svrhu slanja newslettera, pod uvjetom da niste pristali na drugu upotrebu. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku korištenjem opcije otkazivanja pretplate navedene u newsletteru.

Dodaci za društvene mreže

Guliver moda d.o.o koristi tzv. Društvene dodatke (“gumbi”) društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram.
Kada posjetite naše web stranice, ti se gumbi aktiviraju prema zadanim postavkama, tj. bez vaše intervencije mogu slati podatke odgovarajućim društvenim mrežama. Društvena mreža može dohvatiti podatke, neovisno o tome jeste li u interakciji s gumbom ili ne. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, mreža može dodijeliti vaš posjet web stranici na svoj korisnički račun. Društvena mreža ne može dodijeliti posjet drugim Guliver moda d.o.o web-lokacijama, osim ako i dok ne aktivirate odgovarajući gumb.

Ako ste član društvene mreže i ne želite da kombiniraju podatke s vašeg posjeta našim web-lokacijama s vašim podacima o članstvu, morate se odjaviti s društvene mreže prije nego što posjetite našu web-lokaciju ili pronađete odgovarajuće postavke na web-lokaciji društvene mreže.

Nemamo utjecaja na opseg podataka koje društvene mreže prikupljaju pomoću gumba. Pravila o korištenju podataka društvenih mreža pružaju informacije o svrsi i opsegu podataka koje prikupljaju, o tome kako se ti podaci obrađuju i upotrebljavaju, prava koja su vam dostupna i postavke koje možete upotrijebiti za zaštitu vaše privatnosti.

Kolačići

Guliver moda d.o.o upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi se naziva “kolačići” u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Ako želite pročitati više o kolačićima, molimo idite ovdje.

Analiza podataka o korištenju

Kolačiće koristimo za praćenje postavki posjetitelja i prepoznavanje osobito popularnih odjeljaka naše web stranice. Na taj način možemo prilagoditi sadržaj naše web stranice više specifično prema vašim potrebama i time poboljšati ono što Vam nudimo.
U svrhu statističke analize Guliver moda d.o.o. koristi Google Analitiku. Ako ne želite da Guliver moda d.o.o. prikuplja i analizira statističke podatke vezane uz vaš posjet, možete u svakom trenutku prigovoriti na buduću upotrebu vaših podataka

Za tehničku provedbu vašeg prigovora potrebno je postaviti isključivanje kolačića u vašem pregledniku. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

Da bismo vam omogućili prikazivanje sadržaja relevantnih za vaše potrebe i interese na web-lokacijama Guliver moda d.o.o , također upotrebljavamo tehnologiju retargetinga. Ovo koristi kolačiće za pohranu podataka o vašem interesu za naše proizvode i usluge. Ti se kolačići čitaju kada posjetite web stranicu Guliver moda d.o.o. Postupak je anonimiran, tj. ne možete se prepoznati putem retargetinga. Ako ne želite da Guliver moda d.o.o prikuplja, pohranjuje i analizira statističke podatke povezane s vašim posjetom ili ne želite primati informacije relevantne za vaše interese na web-lokacijama Guliver moda d.o.o , možete se suprotstaviti budućoj upotrebi vaših podataka u bilo kojem trenutku (opt-out).

Za tehničku implementaciju vašeg prigovora potrebno je instalirati kolačić za isključivanje u preglednik. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

Informacije o korištenju (ciljanje i ponovno ciljanje)

Također upotrebljavamo tehnologiju preusmjeravanja kako bismo mogli prilagoditi naš mrežni marketing (na primjer, banner oglase) na web stranicama naših partnera za preusmjeravanje (Flashtalking, Google Adwords, Google Doubleclick) konkretnije vašim potrebama i interesima. Ovo koristi kolačiće za pohranu podataka o vašem interesu za naše proizvode i usluge.Ovi se kolačići čitaju i upotrebljavaju kada posjetite druge web stranice koje surađuju s našim partnerima za ponovno ciljanje, kako bismo vam pružili informacije što je moguće relevantnije vašim interesima. Postupak je anonimiran, tj. ne možete se prepoznati putem retargetinga.
Ako ne želite da Guliver moda d.o.o. i njegovi partneri u retargetiranju prikupljaju, pohranjuju i analiziraju statističke podatke vezane uz vaš posjet, ili da banner oglase prilagodite vašim interesima, u bilo kojem trenutku možete se suprotstaviti budućoj upotrebi vaših podataka (isključivanje).

Za tehničku implementaciju vašeg prigovora potrebno je instalirati kolačić za isključivanje u preglednik. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti. Na sljedećoj web stranici možete kontrolirati i deaktivirati upotrebu kolačića treće strane: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices gdje se isključujete

Sigurnost

Guliver moda d.o.o. koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke koje smo dobili od Vas i kojima upravljamo od manipulacije, gubitka, uništenja i pristupa trećim stranama. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem.

Pravo na informacije

Na vaš zahtjev, Guliver moda d.o.o. ili predstavnik koji je odgovoran za vas će vas obavijestiti pismenim putem ili drugim sredstvima što je prije moguće i sukladno važećem zakonu hoće li i koje su vam osobne podatke vezane uz vas pohranili. Možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka [email protected] ako imate bilo kakve upite Ako se netočni podaci spremaju unatoč našim nastojanjima da se podaci točni i ažuriraju, ispraviti ćemo ih na vaš zahtjev.
Ako imate bilo kakvih pitanja o obradi osobnih podataka, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka [email protected] koji je dostupan za zahtjeve za informacijama, prijedlozima ili pritužbama.

Pravna obavijest

Guliver moda d.o.o, Solin, Zoranićeva 16, OIB 63459744677

Autorska prava

Autorsko pravo Guliver moda d.o.o,. Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike, zvučne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke i njihov raspored na web stranicama Guliver moda d.o.o., podložni su autorskom pravu i drugoj zaštiti intelektualnog vlasništva. Ti se predmeti ne smiju kopirati za komercijalnu upotrebu ili distribuciju niti se ti objekti mogu mijenjati ili ponovno objaviti na drugim web stranicama, aplikacijama ili drugim digitalnim sadržajima.

Introduction

Guliver design 1980 d.o.o appreciate your interest and visit this website. Your privacy is important to us and we want you to feel comfortable visiting our site. Protecting your privacy in processing your personal information is an important concern we pay special attention to during our business processes. Personal information collected during a visit to our website is processed in accordance with the legal provisions applicable to the countries in which the websites are displayed. Our privacy policy is based on the data protection rules applicable to Guliver Design 1980 d.o.o. in Croatia.

Guliver design 1980 d.o.o. the website may contain links to other websites not covered by this Privacy Statement.

Collection and processing of personal data

When you visit our web site, our web servers store as standard browser and operating system details, the websites you visit our website, the pages you visit on our website, the date of your visit, and for security reasons, such as identifying attacks on our a web page, an IP address assigned to you by your Internet service provider; this IP address is stored for seven days. With the exception of an IP address, personal data is stored only if you choose to send it to us, eg during registration, in the survey, in the contest or in the contact form.

According to the Universal Data Protection Regulation (GDPR), processing is defined as any procedure or set of procedures that are carried out on personal data or on personal data sets, either automated or non-automated means such as collection, recording, organization, structuring, storage, adaptation or modifying, retrieving, inspecting, using, detecting by transmission, spreading or otherwise making available, synchronizing or combining, restricting, deleting or destroying.

Use and disclosure of personal information and limitation of use under certain circumstances

Guliver Design 1980 d.o.o uses your personal information only to the extent necessary for the technical administration of the website, customer management, and marketing. To revoke your consent to receive Promotional Maternity Messages, please unsubscribe from the newsletter service and please contact us at [email protected]

Personal data are transmitted to state organizations and bodies only within the mandatory national provisions of the law.

Choice

Your email will not be used for advertising purposes and we will not contact you except in situations that are accepted by you (for example, to let you know about the price reduction via the newsletter you’re signing up for). If we contact you via email, we will clearly indicate how you can cancel further email notifications from us.

Newsletters

Our website can be used to subscribe to newsletters. The information you receive during the registration of the newsletter will be used only for the purpose of sending the newsletter, provided you have not consented to another use. You can cancel your subscription at any time by using the subscription cancellation option listed in the newsletter.

Social Network Add-ons

Guliver 1980 d.o.o uses the so-called. Social plugins (“buttons”) of social networks like Facebook and Instagram.
When you visit our website, these buttons are activated by default, ie without your intervention, they can send data to the appropriate social networks. The social network can retrieve data, regardless of whether you are interacting with the button or not. If you are logged in to the social network, the network can assign your site visit to your account. A social network can not assign a visit to other Guliver design 1980 d.o.o sites unless and until you activate the appropriate button.

If you are a member of the social network and do not want to combine the data from your visits to our sites with your membership information, you must opt ​​out of social networking before visiting our site or finding the appropriate settings on your social networking site.

We have no influence on the range of data that social networks collect with the buttons. The rules on using social networking data provide information on the purpose and scope of the data you collect, how these data are processed and used, the rights that are available to you, and the settings you can use to protect your privacy.

Cookies

Guliver design 1980 d.o.o uses cookies and similar technologies, such as HTML5 web storage and local shared objects (all referred to as “cookies” below) to capture user preferences and optimize web site design. They facilitate navigation and increase ease of use of the website. If you want to read more about the cookies, please go here.

Analysis of the use of data

We use cookies to track visitor settings and recognize the popular sections of our site. This way, we can customize the content of our website more specifically to your needs and thus improve what we offer you.
For the purpose of statistical analysis Guliver design 1980 d.o.o. uses Google Analytics. If you do not want Guliver Design 1980 d.o.o. collect and analyze statistics related to your visit, you may at any time object to the future use of your information.

For the technical implementation of your complaint, you must set the cookie off in your browser. This cookie will only indicate that you are turned off. Keep in mind that for technical reasons, turning off cookies only affects the browser you are facing. If you delete cookies in your browser or use another end device or browser, you’ll need to shut down again.

To allow you to display relevant content for your needs and interests on Guliver design 1980 d.o.o, we also use retargeting technology. This uses cookies to store information about your interest in our products and services. These cookies are read when you visit the Guliver Design 1980 d.o.o. The process is anonymous, so you can not recognize it through retargeting. If you do not want Guliver design 1980 doo to collect, store, and analyze any statistical data associated with your visit or you do not want to receive information relevant to your interests on Guliver design 1980 Ltd., you can counter the future use of your information at any time (opt-out).

User information (purpose and reconstruction)

We also use redirect technology so we can adjust our online marketing (for example, banner ads) on the website of our redirect partners (Flashtalking, Google Adwords, Google Doubleclick) more specifically to your needs and interests. This uses cookies to store your interest in our products and services. These cookies are read and used when you visit other websites that co-operate with our re-targeting partners to provide you with information as relevant as possible to your interests. The process is anonymous, so you can not recognize it through retargeting. If you do not want Guliver Design 1980 d.o.o. and its retargeting partners collect, store, and analyze statistical data related to your visit, or adapt banner ads to your interests, you may at any time oppose the future use of your information (opt-out).

For the technical implementation of your complaint, you must install the cookie to disable the browser. This cookie will only indicate that you are turned off. Keep in mind that for technical reasons, turning off cookies only affects the browser you are facing. If you delete cookies in your browser or use another end device or browser, you’ll need to shut down again. You can control and deactivate the use of third-party cookies on the following website: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices where you turn off

Safety

Guliver design 1980 d.o.o. uses technical and organizational security measures to protect the information we have received from you and which we manage from manipulation, loss, destruction, and access to third parties. Our security measures are continually improving in line with technological development.

Information right

At your request, Guliver design 1980 d.o.o. or the representative responsible for you will notify you in writing or by any other means as soon as possible and in accordance with the applicable law whether or not personal data relating to you will be stored. You can contact our Data Protection Officer at [email protected] if you have any queries If inaccurate data is saved despite our efforts to make the data accurate and updated, we will correct them at your request.
If you have any questions about processing your personal information, contact our Data Protection Officer at [email protected] available for information requests, suggestions or complaints.

Legal notice

Guliver Design 1980 d.o.o, Solin, Zoranićeva 16, OIB 92999089719

Autory rights

Copyright Guliver Design 1980 d.o.o ,. All rights reserved. Text, images, graphics, sound files, animation files, video files and their schedule on Guliver Design 1980 d.o.o. web sites are subject to copyright and other intellectual property protection. These items may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or re-published on other web sites, applications, or other digital content.